FAQ

Pred aktiváciou musíte byť na serveri zaregistrovaný, a pripojený. Pokiaľ máte nejaké problémy s aktiváciou, napíšte nám.
Purge (z ANJ: Očistiť) u nás znamená zmazanie svetov, a vygenerovanie nových. Uvolní sa tím miesto na našich diskoch, a budeme tak môcť viac vylepšiť server.

Kedy purge prebehne?
[PURGE PREBEHNE VŽDY PRVÉHO V DANOM MESIACI]
– Nether: Raz za pól roka (t.j 6 mesiacov)
– End: Raz za mesiac
– World: [Hlavne záleží od zaťaženia] Raz za 3 roky

Čo to pre vás ako Hráčov znamená?
– Všetky vaše stavby, rezidencie budú zmazané, takže budete stavať znova. V prípade, ak máte väčšiu stavbu, môžete sa dohodnúť s Adminom o prehodení stavby na nový svet.

Zmažú sa aj všetky hráčské dáta ako inventár, prihlásenie atď…?
– Áno, ale len vtedy, keď bude purge sveta “World”. Pokiaľ máte nejaké itemy, o ktoré v žiadnom prípade nechcete prísť, dajte ich Adminom, tým vám ich po úspešnom purge-u vrátia.

Dôležité: Purge môžeme urobiť aj mimo hore uvedených termínov! Hlavne teda vtedy, ak dôjde ku nejakej väčšej chybe.
Založte si žiadosť na našom fóre. Nezabudnite si žiadosť napísať podľa vzoru, a prečítať si podmienky pre prijatie. Ak máte aktivované VIP / EVIP, zvyšuje sa vaša šanca na prijatie ku pohovoru.
Sú povolené všetky módy, ktoré vás nijako nezvýhodňujú nad ostatnými. Takže napr. Minimap, MineMenu atď…

Load More